Button für Menü
REMONDIS Global Website // Danmark
Verdens bedste arbejde:
At redde noget en lille smule hver dag

Crazy - smart navigation with each item having a different size and margins

 • KARRIERE

  Os som arbejdsgiver

 • Måske er du i tvivl, om REMONDIS er stedet for din fremtidige erhvervskarriere? Så bør du læse videre for at lære os nærmere at kende. Der er mange gode grunde til at tage et job hos REMONDIS. Fra meningsfyldt arbejde over fremtidssikring til bedste udviklingsmulighede finder du alt hos os, som er vigtigt for dig. Se selv fordelene ved vores familievirksomhed​​​​​​​. Og hvem ved: Måske begynder din fremtidige erhvervskarriere hos os inden længe.

  Du finder alt vedrørende nuværende ledige stillinger og uddannelsestilbud på remondis-karriere.de

Meningsfyldt arbejde i klima- og ressourcebeskyttelsens navn

 • Samtlige aktiviteter indenfor vores erhvervsområder genbrug, service og vand forfølger et stort, overordnet mål: Omfattende ressource- og klimabeskyttelse. Som medarbejder er du med til aktivt at deltage i at opnå dette vigtige mål. Det gør, at arbejdslivet hos REMONDIS ikke bare er spændende og udfordrende, men også meningsfyldt uden lige. Hvor ellers har du muligheden for at sætte det altafgørende fremtidstema om bæredygtighed i centrum for det, du foretager dig dagligt, og hver dag gøre verden lidt bedre? Det er i øvrigt i den forbindelse tilladt at tænke stort, hvilket passer perfekt til filosofien i REMONDIS. Vi er overbevist om, at der stadig er masser af potentiale i klimabeskyttelse via cirkulær økonomi og arbejder hele tiden på at opnå bedre genbrug med nye processer for at bevare verden i fremtiden. Helst sammen med dig som en del af den store REMONDIS-familie.

Sikkert job selv i usikre tider

I en verden, der forbruger flere råstoffer, end Jorden kan stille til rådighed, er vores branche fremtidssikker. Vores erhvervsområder som almennyttig service eller genbrug vil også spille en rolle fremover og vil endda få stigende betydning. REMONDIS-gruppen lægger som traditionelt familieforetagende stor vægt på solidaritet, hvilket yderligere er med til at fremtidssikre. Denne solidaritet er en fordel for vores medarbejdere på en række forskellige måder. Et godt fungerende skifteholdssystem med arbejdstider, der går i spænd med fritid og familie, såvel som generelt fremtidssikrede jobs er de afgørende argumenter for at vælge REMONDIS. Det gælder både kommercielt og erhvervsmæssigt.

Internationale placeringer – bredt aktivitetsområde

 • Hos REMONDIS arbejder du på vegne af fremtiden. Også din egen. Vi tilbyder fremragende karrieremuligheder som en stadig voksende, international virksomhed. Mulighederne er i bogstaveligste forstand grænseløse. Indenfor virksomheden har du mulighed for at indsamle udlandserfaring fra vores forskellige placeringer og udvikle dig såvel personligt som arbejdsmæssigt. Der findes et utal af beskæftigelsesmuligheder indenfor et bredt område, lige fra genbrug over vandforvaltning til produktudvikling. Afveksling er altså garanteret. Og ikke mindre vigtigt: De mange tilbud giver dig de bedste forfremmelsesmuligheder. REMONDIS udmærker sig ved gennemsigtige strukturer i modsætning til andre steder, hvor man skal stille sig i karrierekøen. Det er muligt på kort tid at nå lederniveau med god fleksibilitet og mobilitet.

  • REMONDIS job- og startmuligheder

En verdenskoncerns bundlinje, et familieforetagendes værdier

På trods af vores størrelse med omkring 800 placeringer og flere end 41,000 medarbejdere er vi altid forblevet et rodfæstet familieforetagende. Det viser sig i vores konservative, udviklingsfokuserede vækst, men også i vores arbejdskultur. Vi sætter stor pris på flade hierarkier og små enheder med hurtige beslutningsveje og stor personlig kreativ frihed. Resultatet er en hands-on-mentalitet, der præger hele virksomheden – herunder pragmatisme og fokus på løsninger. Denne tag fat-filosofi afspejler sig også i omgangen med vores kolleger. Alle ansatte behandles med samme påskønnelse, uanset kvalifikationer eller arbejdsområde.

Kontakt os, og få mere at vide

 • Du kan informere dig personligt om uddannelses- og karrieremulighederne hos REMONDIS. Vores eksperter ser frem til at kunne hjælpe dig videre.

  • Christian Rilling
   Ansvarlig for: Erhvervsmæssigt og teknisk fag- og ledelsespersonale
   T +49 2306 106-106
   E-mail

  • Theresa Hartmann
   Ansvarlig for: Handelsmæssigt fag- og ledelsespersonale
   T +49 2306 106-8826
   E-mail

  • Linda Kunka
   Ansvarlig for: praktikanter, arbejdende studerende, færdiguddannede, trainees
   T +49 2306 106-8665
   E-mail

  • Vanessa Rensmann
   Ansvarlig for: Skolepraktikanter, uddannelse
   T +49 2306 106-853
   E-mail

 • Presse – altid velinformeret

  Afdelinger – Europa og resten af verden

  Bibliotek med adgang til brochurer og film

  Søg – Hvordan finder jeg det, jeg søger?

Diese Seite verwendet aktuelle Techniken, die in dem von Ihnen verwendeten Browser unter Umständen nicht korrekt angezeigt werden können.
Bitte aktualisieren Sie Ihren Internet-Explorer oder weichen auf einen anderen Browser wie Chrome oder Firefox aus.
Schließen